Gem Favor...

By: natasha anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Dec-2008 01:04 Email | Share | | Bookmark
Baju Raya Customer (Part I)

 
 
leher
View all 4 photos...
Ni baju raya customer....
dapat 3 hari before Raya Puasa hari tue...
Macam nak menangis buat... huhu...
maklumla, walaupun highlight jek... tapi takut nak buat sbb baju die ni mahal bangat....
At last siap gak... Sempat hantar last day puasa...
Fuh, legaaaa....


Monday, 1-Dec-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
Baju one of my colleagues.... Utk Nikah

 
 
 
View all 4 photos...
Salam Semua....

ni baju kawan kite... mase tu die nk nikah.... memula tu mati kutu gak nak cari idea... tak tau nk buat camana... tp bile puas pkir2.... brla dpt idea nk highlight baju & kain die.... hehehe... so, ini lah hasilnya...


Thursday, 20-Nov-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
My New Passion

 
 
 
Hmmm....
Dah lama tak update fotopages ni.... biasala... passion yg lama agak kurang mdapat sambutan... Mulanya agak terkilanla juge... tp, bile fikir2... takpela yang penting, kite sendiri yg patut berbangga n pandai menilai hasil penat lelah kite... tul tak?

& now it comes... my new passion.... actually, dr zaman study dulu dah minat buat mende ni... tp berani buat kat baju sendiri jek... masa wedding ari tu, buat kat baju nikah sendiri... & ianya nampak menyakinkan... so, baru la berani test kat baju mama ni utk Raya hari tu... tak sempat2 nak upload sbb byk sgt tempahan dr kwn2 & kwn2 aunty i...

So, hope you all bole nilaikan my first attmpt kat baju my mom nie....



Tuesday, 11-Mar-2008 01:14 Email | Share | | Bookmark
Bracelets La la La la ..... :->

BRC 009 - RM 30
BRC 010 - RM 55
BRC 011 - RM 40
View all 6 photos...


Tuesday, 19-Feb-2008 17:33 Email | Share | | Bookmark

BRC 004 - RM 80 (Silver 925)
BRC 005 - RM 60
BRC 006 - RM 25
View all 6 photos...
Bracelets Again . . .


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net