Gem Favor...

By: natasha anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Jan-2010 03:00 Email | Share | | Bookmark
Baju Cik Gee

 
 
 
View all 6 photos...
Salam...

Ni permintaan officemate saya.... nak yg simple2 aje, katanya... tapi sebenarnye, design ni tak sempat saya habiskan, sbb die dah tak sabar nak pakai...













Tuesday, 12-Jan-2010 02:15 Email | Share | | Bookmark
Baju Nikah Naja

 
 
 
View all 4 photos...
Salam Semua!

Susah benar sekarang ni nak upload gambar dlm fotopages. hmmm.... sbb tu la, byk gambar2 yg terperap jek dlm pendrive ni...

Baju kat bawah ni kepunyaan seseorg yang bernama Naja... untuk hari pernikahannya few months back... Baju ni sebelumnya tlh ditatarias manik, tapi Naja minta untuk dirias semula sesuai citarasanya....

Tapi sayang nya, ni je gambar yang terselamat.... sbb banyak sgt gambar2 baju ni saya terdelete & tak sempat nak recover.... hmmm, salah sendiri...




Sebelum


Setelah siap


WIP


WIP juga


Saturday, 2-Jan-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kurung Mariati

 
 
 
View all 8 photos...
Ilham dari majalah Nona.... baju yg dipakai Fauziah Ghous dlm iklan Rorine (kalau tak silap saya)....

Tapi tak berapa menyerlah dek kerana corak baju yang sgt sarat....

Nasib baik Mariati suka.... Apa nak dikata, baju ni kena siapkan dlm masa sehari!!!


















Wednesday, 23-Dec-2009 06:29 Email | Share | | Bookmark
Baju Kawan Cik Eran

 
 
 
View all 5 photos...
Hi Semua...

Terlupa lak nak upload design hari raya hari tu... baju ni dihantar sekali dgn baju Cik Eran. Katanya baju officemate die.... cume nak enhancement yang simple saja...






Quote:
mira, dana, k dzila : tq..


Quote:
k izan, hehehe... try buat lagi, kak... kat tailor lain plak... akak, thanks a lot for the tips of photography....


Sunday, 20-Dec-2009 06:04 Email | Share | | Bookmark
Kuning yg menyerlah

 
 
 
View all 7 photos...
Salam Semua...

Ni baju regular customer saya... hantar skali dgn baju shocking pink pd entry yg lalu... cume yang ni die nk simple je... so, ni la hasilnya...







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net